Congres PSD. Ce spune Adrian Dobre despre soarta lui Codrin Ștefănescu
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 18 feb 2018, 18:02
WhatsApp
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu
Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD, a făcut câteva precizări despre ceea ce se va întâmpla la Congresul PSD de la începutul lunii martie şi, printre altele, a făcut unele precizări, pentru DC News, şi despre vicepreşedintele Codrin Ştefănescu.

Subiectul vicepreşedintelui PSD, despre care mass media se aşteaptă să fie "mazilit" la Congres, a fost abordat de analistul Bogdan Chiriac, moderatorul interviului, care l-a întrebat pe Dobre dacă "Domnul Codrin Ştefănescu mai supără lumea? Nouă ne e drag Codrin ştefănescu, de aia întrebăm".

"Şi mie mi-e drag şi îl preţuiesc foarte mult, nu e un secret acest lucru. Codrin este un om care spune ce gândeşte şi se bate onest pentru ideile şi principiile pe care le are. Şi pentru acset lucru, atât eu, dar nu numai eu, ci şi majoritatea membrilor Partidului Social Democrat îl iubim şi-l preţuim. Codrin Ştefănescu este o voce. Sigur, câteodată este mai diplomată, câteodată mai puţin diplomată, dar ceea ce este mai important este că pune pe tapet şi se ţine de principiile în care crede. Nu există, din informaţiile mele, niciun fel de problemă de colaborare între Codrin Ştefănescu şi alţi membri ai PSD." a spus Adrian Dobre.

Afirmaţie după care Bogdan Chirieac a afirmat: "Asta este o veste bună. Tot felul de oameni răi vorbeau despre îndepărtarea imediată a lui după ultimul CEx."

Discuţia integrală o puteţi urmări mai jos:

Interviul pe care Adrian Dobre l-a acordat DC News îl vedeţi > AICI <

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?