CONGRES PMP. Surpriză penibilă: "Mă retrag pentru a o susține pe Udrea"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Surpriză la congresul PMP. Un candidat la președinția partidului a anunțat în timpul discursului că se retrage din cursă pentru a o susține pe Elena Udrea.

CONGRES PMP. Pe lângă Adrian Rădulescu și Gelu Vișan a anunțat că se retrage din cursa pentru șefia partidului pentru a o susține pe Elena Udrea.

Adrian Rădulescu a anunţat decizia de a se retrage din cursă printr-un comunicat de presă difuzat sâmbătă.

"Sunt om de echipă şi am suficientă experienţă politică încât să înţeleg ce drum trebuie să urmeze Mişcarea Populară pentru a deveni principalul partid de centru-dreapta din România. Avem nevoie de un lider autentic, care să adune oamenii în jurul lui, gata să muncească 24 de ore pe zi dacă este nevoie, care să se lupte cu adversarii politici şi să fie şi carismatic. De aceea cred că soluţia este Elena Udrea. M-am înscris primul în această competiţie, înainte ca ea să se înscrie, aşa că acum am decis să mă retrag şi să îi acord Elenei Udrea susţinerea mea", a declarat Adrian Rădulescu, conform sursei citate.

VEZI ȘI: CONGRES PMP. Elena Udrea se bate cu Daniel Funeriu pentru şefia PMP. Adrian Rădulescu s-a retras

CONGRES PMP. Aproximativ 1100 de delegaţi ai PMP se vor reuni, sâmbătă, în Bucureşti, la primul Congres al partidului, pentru a alege preşedintele PMP, pentru această funcţie candidând Elena Udrea, Adrian Papahagi și Daniel Funeriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel