Confesiunile unui dependent de steroizi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andi Miron
WhatsApp
Mike Bolkovic, un culturist din Statele Unite a vorbit deschis despre suplimentarea cu steroizi, o practică din ce în ce mai des întâlnită în rândul persoanelor care desfășoară antrenamente pentru dezvoltarea masei musculare. 

Bolkovic a povestit în detaliu despre efectele adverse ale consumului de steroizi. Acesta a povestit că steroizii i-au creat probleme de sănătate severe și cu toate acestea, continuă să-și administreze aceste substanțe.

„Am o farmacie în dormitor. Am hormoni și alte lucruri. Ceea ce vă voi arăta, e colecția mea de substanțe injectate în ultimul an. Sunt de multe feluri. Unele au efecte secundare foarte grave, mai ales când e vorba de viața sexuală", a dezvăluit Bolkovic.

Efecte severe

Cele mai des întâlnite efecte ale consumului de steroizi reprezintă scăderea testosteronului și creșterea colesterolului, probleme cu care se confruntă și Bolkovic. 

„Acum, secreția mea de testosteron e foarte scăzută. M-am confruntat cu depresii grele și mi-am pierdut două prietene. Va trebui să folosesc pentru restul vieții substanțe, pentru că organismul meu nu mai poate secreta testosteron. Pentru a-mi menține nivelul de testosteron, trebuie să fac injecții la fiecare 10 zile."

„Uzul de steroizi vine cu multe afecțiuni. Creșterea colesterolului e cea mai frecventă și există și o posibilitate de creștere a șanselor apariției cancerului de prostată", a declarat culturistul.

 În plus, consumul de steroizi reprezintă un stil de viață foarte costisitor, povestește Bolkovic.

„Steroizii devin un stil de viață. Un ciclu de steroizi te costă între 2.000 și 5.000 de dolari. Știu oameni care dau și 7.000 dolari pe așa ceva", a dezvăluit Mike Bolkovic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel