România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Dana Lascu | Publicat pe: 23 sep 2019 / 02:20
Conf dr Vlad Herlea: diagnosticul prin biopsia lichidă în oncologie, la Academia de Sănătate
Conf univ dr Vlad Herlea. Foto: DC NEWS
Conf dr Vlad Herlea,medic primar anatomo-patolog la Institutul Clinic Fundeni, vine astăzi, 23 septembrie, la Academia de Sănătate, pentru a explica ce este biopsia lichidă și cum poate fi ea folosită ca metodă de diagnostic și de tratament pentru pacienții oncologici. Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.

Conf dr Vlad Herlea, șef Serviciul de anatomie patologică de la Institutul Clinic Fundeni din București, este medic primar din anul 1999, Doctor în științe medicale și are la activ zeci de ani de vechime în această specializare.

Biopsia lichidă, metodă de diagnostic și de tratament

Invitat, astăzi, la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, reputatul specialist va vorbi despre biopsia lichidă. Aceasta este o tehnică revoluționară care completează tehnicile de diagnostic și va fi foarte utilă pentru pacientul oncologic, dar care – spune conferențiarul - nu va înlocui complet metoda clasică folosită de anatomo-patologi.

Totuși, ea deschide mari perspective în diagnosticul și tratamentul patologiilor maligne - cancer-, fiind considerată o metodă neinvazivă, completează Conf univ dr Vlad Herlea.

Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical. Ulterior va putea fi urmărită și aici.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro