Conducerile PNL și PSD, vizite în mai multe județe la șantierele de infrastructură rutieră
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Reprezentanții coaliției de guvernare vor efectua vineri, 22 martie 2024, vizite în mai multe județe din țară.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, secretarul general PNL, Lucian Bode, premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu vor efectua, vineri 22 martie, mai multe vizite în județele Vrancea, Bistrița-Năsăud, Bihor și Timiș, la șantierele de infrastructură rutieră, pentru a verifica stadiul mai multor obiective.

Toate obiectele de investiții vizitate astăzi sunt demarate sau au primit finanțare în mandatul lui Lucian Bode la Ministerul Transporturilor, în 2020. 

Începând cu ora 9.00, liderii PNL și PSD vor fi pe Lotul 2 Domnești Târg – Răcăciuni din Autostrada A7, în zona localității Adjud. 

La ora 11.00, aceștia vizitează șantierul de infrastructură rutieră pentru Varianta de Ocolire a orașului Beclean, unde vor face și declarații de presă. 

Programul continuă cu o vizită la șantierul de infrastructură rutieră pentru drumul de legătură dintre Centura Oradea și Autostrada A3. Reprezentanții coaliției vor fi însoțiți și de primarul Oradiei, Florin Birta, și președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan.
 
Ziua se încheie cu vizita la șantierul Variantei de Ocolire Timişoara Sud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel