Urmărește emisiunea live
Conducerea TVR, demisă. Dragnea: Ne cerem scuze faţă de dna Irina Radu că am sprijinit-o la TVR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Raportul Societăţii Române de Televiziune - SRTv pe 2016 a venit cu mai multe luni în urmă la Parlament şi "a tot fost ascuns prin sertare", a declarat, miercuri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. 

"Ne cerem scuze faţă de dna Irina Radu că am propus-o şi sprijinit-o acum câtva timp la TVR. Ne cerem scuze şi pentru faptul că TVR a avut asigurate sume mai mult decât avea nevoie şi că sigur au făcut acolo cheltuieli foarte serioase şi foarte eficiente pentru TVR. Dar vreau să vă transmit că raportul stă de câteva luni în Comisia de cultură şi a tot fost ascuns prin sertare. Dacă câteva luni de zile înseamnă o perioadă foarte scurtă, să ne spună doamna Radu în cât timp trebuie să discutăm despre asta", a afirmat Dragnea la Palatul Parlamentului. 

Raportul de activitate al Societăţii Române de Televiziune pe anul 2016 a primit miercuri vot negativ în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului. 

Raportul şi contul de execuţie bugetară pe anul 2016 au fost respinse, fiind înregistrate 203 voturi pentru şi 74 împotrivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel