Conducător de club, neiertător cu Alibec: E prea răsfățat și alintat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Aflat într-o formă execrabilă, un singur gol în campionat, Alibec, pentru care s-au plătit 2 milioane de euro, nu este deloc menajat de Constantin Zotta.

Fostul arbitru şi conducător Constantin Zotta consideră că reacţia lui Alibec de după golul lui Gnohere în poarta Concordiei a fost una naturală, dar ar fi vrut să-l vadă pe vârf având comportamentul de duminică seară şi înainte de problemele din ultimul timp:

"Reacţia lui a părut naturală. Dar acum o lună şi ceva nu l-am văzut pe Alibec să se bucure la o reuşită a lui Gnohere. Sau când dădea el vreun gol să vină la margine, la Gnohere", a spus Zotta, la Telekom Sport, scrie Prosport, înainte să critice modul în care fotbalul românesc rezonează cu pasa proastă a lui Alibec: "Pe de altă parte, Alibec, în care toţi credem şi ne dorim să redevină ce a fost, e prea răsfăţat. Prea este alintat şi toată lumea trebuie să-i facă pe plac. Vezi Doamne, să-şi revină. Cred că singur trebuie să-şi revină, nu să fie mângâiat de Gnohere, să-l ia Contra la naţională".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel