Condiții pentru a putea fi bodyguardul lui Kim Jong Un
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Condiții pentru a putea fi bodyguardul lui Kim Jong Un
Condiții pentru a putea fi bodyguardul lui Kim Jong Un
Află în articol ce condiții trebuie să întrunească un candidat pentru a putea deveni bodyguardul lui Kim Jong Un.

Daily NK a obținut recent o copie originală a standardelor pentru selectarea membrilor așa-numitei „Unitate 974”, unitatea de gardă de corp însărcinată cu protejarea liderilor din Coreea de Nord. Standardele au fost modificate în noiembrie anul trecut, intrând în vigoare anul acesta. Conform materialelor obținute de Daily NK, lista standardelor este împărțită în trei secțiuni mari.

Lista cerințelor



Prima este „Candidați”. Această secțiune precizează că selecțiile ar trebui să se concentreze pe absolvenții de liceu, în special pe cei de la așa-numitul „Nr. Școli de 1” — cele mai bune licee din provincia, orașul sau județul lor. Deoarece acești studenți sunt selectați pentru a proteja conducerea de vârf a Coreei de Nord, ar trebui să fie oarecum competenți din punct de vedere academic.

În continuare, candidații ar trebui să fie copii ai muncitorilor, fermierilor sau soldaților. Cei care efectuează selecția ar trebui să se bazeze mai mult pe copiii oamenilor care trăiesc în comunitățile rurale, decât pe cei ai oamenilor care trăiesc în districtele urbanizate. Despre asta, sursa citată a spus că dacă devii bodyguard, nu îți vei mai vedea niciodată familia, sau cel puțin va trebui să aștepți 13 ani și ceva pentru a face acest lucru. 

“Scuturi de carne”

Mai exact, acești bodyguarzi trebuie să devină “scuturi de carne”, adică oameni pregătiți să-și sacrifice viața, ceea ce copiii crescuți într-un mediu lipsit de griji nu ar fi dispuși să facă. De aceea, sunt aleși copiii muncitorilor sau fermierilor, pentru că aceștia sunt dispuși să moară oriunde și oricând pentru a se spune despre ei că “și-au dat viața îndeplinindu-si datoria ca războinici loiali Liderului Suprem”, adică Kim Jong Un.

Candidații trebuie să-l „idolatrizeze absolut” pe Kim Jong Un

Alte condiții pe care trebuie să le îndeplinească candidații sunt vârsta de 17 ani și înălțimea de 167 de centimetri, cu 4 centimetri mai mult, față de cât era cerut anul trecut. Totuși, conform materialelor obținute de Daily NK, din punct de vedere academic, standardele au scăzut.

A treia secțiune spune că acești candidații ar trebui să-l „idolatrizeze absolut” pe Kim Jong Un, să fie pregătiți ideologic să moară pentru a-l proteja și să nu aibă probleme în mentalitatea lor politică sau ideologică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel