Condamnare Elena Udrea. Bogdan Chirieac, informație pe surse. Diana Tache: Confirm
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bogdan Chirieac și Diana Tache au vorbit despre condamnarea Elenei Udrea și a Ioanei Băsescu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi și: Elena Udrea, condamnată la închisoare, primele reacții. De ce a fost un ȘOC. ”O răzbunare. Doamna Kovesi nu iartă și nu uită”

Premieră în justiția românească, în momentul condamnării Elenei Udrea. Judecătoarea a sintetizat MOTIVAREA

"Despre știrea săptămânii până acum, condamnările fluviu pentru doamna Elena Udrea și doamna Ioana Băsescu. Eu vă dau o informație pe surse. Eu înțeleg că a judecat-o pe doamna Udrea pe Codul de Procedură Penală vechi, nu au găsit fapte comise și a condamnat-o pe o hotărâre CEDO de acum vreo 15 ani... că nu știu cum, că de fapt ești ajutor. Doamna Tache cred că știe mai multe în zona asta", a spus Bogdan Chirieac. 

"Este foarte adevărat. Eu confirm nu doar această informație la care a făcut referire și Elena Udrea ieri, dar confirm întreg discursul Elenei Udrea, că ieri a avut ocazia să se desfășoare, să se afirme. Mai puțin zona cu blestemele... dar în restul discursului domniei sale, este practic discursul nostru de 10 ani de zile. Faptul că doamna Udrea vine și ne explică că ar trebui să se apere în fața judecătorului, să se aducă probe de susținere a nevinovăției, este exact ceea ce s-a construit în cadrul sistemului, adică inversul dreptului, adică să-ți dovedești tu nevinovăția în fața anchetatorilor, nu să-ți demonstreze ei ție vinovăția. Este o chestiune pe care au inventat-o, pe care au rafinat-o, care timp de 10 ani de zile a ajuns până la momentul la care cei care au pus bazele acestor lucruri au parte fix de aceleași tratamente", a spus Diana Tache, pentru DC NEWS., în emisiunea ”Miercurea Neagră”. 

Vezi și: Blatul PSD-Iohannis. Bogdan Chirieac: ”Principala acuzație”. Intervenția Dianei Tache: Detaliul subtil care face diferența

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel