Concurentele Bravo, ai stil, desființate de un model celebru: Nu pot să mă abțin...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bravo, ai stil! Eliminare gală 9 februarie
Bravo, ai stil! Eliminare gală 9 februarie
Concurentele Bravo, ai stil sunt jurizate în săptămâna 7 - 10 ianuarie și de cunoscutul model Cristina Ich, pe lângă jurizații deja cunoscuți ai emisiunii. Nou venită la masa juriului, Cristina nu le-a iertat pe concurente și le-a spus ceea ce crede cu adevărat despre ținutele sale.

Cristina Ich a criticat dur ținuta Biancăi: "Eu nu aş merge mai departe, dacă aş fi iubitul tău! Te-aş lăsa cu pătura pe tine şi cam atât. Şi ţi-aş spune că sunt obosit, mâine trebuie să mă duc la birou neapărat. Nici nu ştiu ce să spun, că nu vreau să fiu rea. Oamenii de acasă mi-au spus că sunt arogantă. Întotdeauna am urât stilul ăsta Kardashian, pantaloni de trening şi body", a spus Cristina Ich după momentul Biancăi.

(w670)

Totodată, Cristina Ich nu a iertat-o nici pe Ilinca: ”Ai zis că petrecerea e în casă? Să nu ieşi din casă! Nu vreau să fiu răuţă, dar nu pot să mă abţin. Aşa m-am îmbrăcat prin 2000 când mă îndrăgostisem de fiul primarului de la mine din sat şi m-am dus la discotecă. Aşa m-am dus îmbrăcată, pentru că eram ”fiartă”, cum se zice”, afirmă cunoscutul model despre ținuta Ilincăi.

(w670)

Vezi și: „Bravo, ai stil", 7 ianuarie. Scandal monstru. Curg reproșurile - update

„Bravo, ai stil", surpriză de proporții. Vine la masa juriului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel