Concluzie haiosă a unui puști după ce Barack Obama i-a vizitat școala
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un elev al unei școli din Țara Galilor, pe care președintele SUA, Barack Obama, și premierul Marii Britanii, David Cameron, au vizitat-o joi, a rămas cu impresia că liderul de la Casa Albă "vrea să vândă înghețată".

Înaintea de a merge la summit-ul NATO de la Newport pentru a discuta problemele importante ale lumii, Barack Obama și David Cameron au vizitat școala primară Mount Pleasant din Țara Galilor, scrie Daily Mail, potrivit stirileprotv.ro. Numărându-se printre cei care au scris cărți poștale adresate liderilor ce participă la summit, elevii acestei școli și-au exprimat dorința ca lumea să se schimbe atunci când ei vor crește. Mesajele lor le vor fi prezentate liderilor NATO.

Despre impresiile cu care a rămas după vizita celor doi oficiali, a povestit pentru ITV News și Ben Thornton, alev al școlii Mount Pleasant.

"Eram foarte, foarte speriat, dar mama și tata mi-au spus că este un om obișnuit!", a declarat el.

"La sfârșitul zilei m-am simțit foarte entuziasmat că i-am întâlnit pe președinte și pe premier, ceea ce a fost extraordinar. I-am citit cu voce tare de ce îmi place Țara Galilor și am încercat să prezint școala. Poate va reveni", a adăugat el. "Nu ai această oportunitate în fiecare zi, nu?", i-a spus el reporterului, după care, cu un ton ușor confuz, a adăugat: "Cred că vrea să vândă înghețata sau ceva de genul acesta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel