Compatibilitatea în ZODIACUL CHINEZESC. Astrolog Nicoleta Ghiriș: ”Sunt zodiile aliate”
Data publicării:
Autor: Georgiana Ioniță
WhatsApp
Compatibilitate Zodiac Chinezesc. Unsplash.com/ autor Mayur Gala
Compatibilitate Zodiac Chinezesc. Unsplash.com/ autor Mayur Gala
Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, care sunt zodiile compatibile în astrologia chineză.   

Compatibilitatea în Zodiacul Chinezesc

”Zodiile aliate, care se vor susține mereu, sunt cele ce fac parte din același triunghi:


Dragon, Maimuță și Șobolan - triunghiul zodiilor creatoare și îndrăznețe

Șarpe, Cocoș, Bivol - triunghiul intelectualilor

Tigru, Cal, Câine - triunghiul justițiarilor

Iepure, Oaie, Mistreț - triunghiul diplomaților

Case astrologice de interes:

Oaia cu Calul - casa pasiunii

Șobolanul cu Bivolul - casa creativității

Tigrul cu Iepurele - casa dezvoltării

 Dragonul cu Șarpele - casa magiei și spiritualității

 Maimuță cu Cocoșul - casa carierei

 Câinele cu Mistrețul  - casa domesticității.

Bineînțeles că și alte combinații de zodii pot aduce succes unei relați,  depinde însă de gradul de compatibilitate și de toleranță, relațiile amintite mai sus făcând parte însă din aria de compatibilitate maximă”, a explicat astrologul Nicoleta Ghiriș pentru DC News.

HOROSCOP chinezesc 2022 – anul Tigrului de apă

”Nativii anului de tigru sunt lideri respectați, cu magnetism. Critici, justițiari, certăreți, pasionați, protectori însă neîncrezători în ceilalți, apărând uneori nehotărâți, sunt capabili de gesturi generoase sau nemiloase. Într-un an de Tigru, trebuie să încercăm să ne găsim liniștea pentru că vor exista schimbări în familie, dar o să asistăm și la schimbări majore în întreaga lume.

Apa este elementul anului

Copiii născuți în acest an, patronat de Tigrul de Apă vor fi extrem de profunzi și cercetători. Mari amatori de experiențe numeroase, trebuie să fie hotărâți și extrem de rezistenți. Generoși și amiabili cu cei din jurul lor, vor atinge mereu țelurile datorită lor și a ceea ce cunosc și sunt. Tigrii de Apă pot poseda și abilități artistice. Necesită mai multă încredere în ceea ce sunt și pot dovedi asta de-a lungul vieții lor.

Personalități născute în anii Tigrului de Apă: Tom Cruise, Jon Bon Jovi, Demi Moore, W. Axl Rose, Jodie Foster, Sandra, Kelly Preston etc.

Analizând harta astrologică a României, ne vom adresa unui an de Tigru cu ascendent în Mistreț

Vom asista astfel pe parcursul anului la energii generate de Tigru și Mistreț, supunându-ne în anumite perioade ale anului unor pedepse pe nedrept (cu precădere în lunile Mai-Iunie, dar și în luna August-Septembrie, însă nici începutul de an Februarie- Martie si sfârșitul Noiembrie- Decembrie, nu vor fi străine de energia de pedeapsă). Această energie blocantă ne poate face să avem amânări și blocaje la nivelul zonei de business și imagine a țării noastre dar și la nivel de parteneriate/relații și sănătate”, a explicat astrologul Nicoleta Ghiriș

Citește aici Horoscopul complet pentru 2022. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel