România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 11 feb, 21:32
Companii românești, vândute pentru bani la buget. Elena Cristian: PNL, plan de guvernare scris pe genunchi. Vom asista la o majorare...
Elena Cristian, jurnalist DC Business, este de părere că nu ar fi o soluție ca statul să vândă companii românești pentru a aduce bani la buget. Mai mult, rezolvarea ar fi în oprirea crizei politice în România. 

Elena Cristian a fost întrebată în direct la România TV dacă ar putea fi vândute companii românești pentru a fi aduși bani la bugetul de stat. 

”Există posibilitatea vânzării unor companii. Obții trei lei pe pere și le vinzi degeaba, doar să spui că ai mai făcut o vânzare. Este clar că nu este o soluție și nu pot fi aduși bani la stat. Eu sper să se oprească într-un fel sau altul, prin anticipate, această criză politică. Să vedem o direcție clară pentru că în acest moment e clar că nici PNL nu are o direcție. Încearcă să vină cu un plan de guvernare scris pe genunchi. Azi mai bagă câte o chestie, mai reduce deficitul din pix... nu cred în majorarea pensiilor, nu cred în dublarea alocațiilor. Nu cred nici într-un preț record la gaze, dar cred într-o majorare a prețului la gaze, tocmai pentru că niciodată piața gazelor din România nu a ținut pasul cu bursele europene și cu ceea ce s-a întâmplat în România. (...) Vom asista la o majorare, dar nu cred că este posibilă o dublare a prețurilor, orice Guvern am avea”, a precizat Elena Cristian în direct la România TV. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro