Comisia pentru anchetarea lui Anastase, respinsă de Coaliţie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul deputaţilor PNL a prezentat marţi în plenul Camerei o listă cu semnături ale parlamentarilor liberali şi PSD+PC prin care se solicită înfiinţarea unei comisii de anchetă care să analizeze modul în care s-a dat votul final la Legea pensiilor într-o şedinţă condusă de Roberta Anastase.

Potrivit Mediafax, Călin Popescu Tăriceanu a înaintat lista cu semnături preşedintelui de şedinţă, Ioan Oltean, arătând că solicitarea PNL şi a PSD ar fi trebuit să fie depusă la Biroul Permanent al Camerei de luni, care a fost suspendat însă din lipsă de cvorum.

Eugen Nicolăescu (PNL) a spus în plen că trebuie pusă cât mai repede pe ordinea de zi a Camerei solicitarea PNL şi a PSD de înfiinţare a acestei comisii de anchetă pentru a se afla cum "PDL în frunte cu doamna Roberta Anastase au fraudat votul la Legea pensiilor".

Premierul Emil Boc a declarat din nou luni că preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, este susţinută de PDL, apreciind că lucrurilor vor intra în normal la Camera Deputaţilor.

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor a fost suspendată luni pentru a patra oară consecutiv din lipsă de cvorum, de la aceasta absentând reprezentanţii PNL şi ai PSD, dar şi preşedintele Camerei, Roberta Anastase.

Coaliţia PDL-UDMR-UNPR a respins, prin vot, solicitarea Opoziţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel