Urmărește emisiunea live
Comentatorul Ilie Dobre, a 9-a oară în Cartea Recordurilor
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
ilie dobre
ilie dobre
Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre, de la Radio România Actualităţi, a intrat pentru a 9-a oară în Cartea Recordurilor, stabilind un nou record mondial la strigatul de gol, fără respiraţie, în studio, timp de 52,3 secunde.

O nouă performanţă de excepţie, omologată de World Record Academy (Academia Recordurilor Mondiale), cea mai mare şi mai prestigioasă organizaţie din lume care certifică recordurile mondiale.

Comentatorul Ilie Dobre deţine alte recorduri mondiale: 35,6 secunde, 31 secunde şi 27 secunde, în transmisiunea unui gol în direct, fără respiraţie; 1 minut şi 8 secunde, cu o singură respiraţie şi 42 de secunde cu respiraţie, fiind, totodată, comentatorul sportiv radio cu cele mai multe cărţi publicate.

World Record Academy i-a acordat două înalte distincţii: Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume şi Omul Anului în Media (2014); Ilie Dobre a fost decorat, în 2008, de Preşedinţia României, cu Ordinul Naţional pentru Merit, în grad de Cavaler, conform Radio Vacanța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel