Data publicării:

Comediantul Andrei Garici povestește cel mai jenant moment de pe scenă și comentează atitudinea românilor „care le știu pe toate”

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Dc News
Sursă foto: Dc News
Andrei Garici a fost invitat în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News.

Andrei Garici ,câștigătorul sezonului zece iUmor, a reușit să cucerească marele premiu și să ajungă la inimile telespectatorilor datorită umorului său și a muncii pe care o depune pentru a nu se lăsa mai prejos nici măcar pentru un eveniment.

Andrei a răspuns întrebărilor adresate de realizatoarea emisiunii „Oracolul Vedetelor”, Romina Băluță,  de la DC News și Spectacola, iar una dintre problemele sale majore - din postura de comediant -  este tocmai un segment al publicului român.

El a vorbit și despre cel mai jenant moment din carieră, dar și despre „Gigel știe tot”.

Ce-i „strică” pe români- „specializările”

Întrebat dacă românii mai au umor sau nu, Andrei a precizat despre conaționalii noștri că „încearcă să fie mai catolici decât Papa”, iar „specializarea multilaterală” a românilor îi califică pe cei din urmă drept „unii dintre cei mai nemulțumiți” oameni.

„Da, românii au umor. Doar că una e să ai umor și alta e să spui că te pricepi la umor. S-a lansat acum Miami Bici 2 și este părerea fiecăruia dacă i-a plăcut sau nu. Dar nu cred că intri pe pagina lui Bromania sau lui Maticiuc și le spui „Băi, sunteți niște jenanți, filmul e o mizerie”, nimănui nu-i pasă de părerea ta.” ne-a spus Andrei Garici.

Comediantul critică așa-zisa nevoie a mai multor români de a critica fără profesionalism orice domeniu:

„Dacă ar fi să te iei după comentarii nu ar trebui să te duci (N.R. Miami Bici 2), dar pe de altă parte, acei oameni comentează din punctul lor de vedere, iar un om mai nemulțumit ca românul n-o să vezi. Nici mai specialist. Românul se pricepe și la tenis și la umor și la tot ce vrei tu, mai puțin la viața lui. Dacă este să aruncăm cu noroi în cineva ia-ți un român. El te va judeca în toate felurile.”, a mai punctat comediantul.

Cel mai stânjenitor moment pe scenă

„Cred că la Polivalentă, când a avut Badea spectacol anul trecut în cadrul Stand Up Revolution. L-am deschis atunci și nu am știut că scena e circulară, iar de pe scenă nu-ți dai seama. A fost aiurea pentru că nu știam unde să mă uit, mi se părea că nu mă aud oamenii. Nu m-am simțit în largul meu. Cred că a fost singura dată când nu m-am simțit bine pe scenă.”, a povestit Andrei.

Apoi, Andrei povestește de alte experiențe care l-au făcut să nu se simtă confortabil pe scenă, dar și în afara ei. Este vorba despre acel public pe care probabil mulți dintre noi îl cunoaștem când mergem la teatru, cinema sau alte medii asemănătoare. În cazul lui Andrei, în timpul spectacolului său, un bărbat se uita la meci live de pe telefon, iar volumul nu era chiar încet.

„Cel mai tare mă enervează, în general, publicul care strică, care vine degeaba într-un loc. În cadrul spectacolelor mă enervează când nu respectă munca celui de pe scenă: nu-și închide telefonul, comentează în timpul spectacolului. La Pitești, lângă scenă, era o lojă, iar un om se uita la meci. Faptul că se uita la meci nu mă deranja, dar se uita cu sonor, probabil venise forțat acolo. Ei asta nu înțeleg. Dacă nu le place lor sau nu se simt confortabili nu înseamnă că nici celorlalți nu le place. Ok, tu nu-l respecți pe ăla de pe scenă, măcar respectă-i pe ceilalți din jurul tău. Mi-ar plăcea să știu ce lucrează și să îi perturb când sunt ei la muncă, să văd dacă le-ar plăcea.”, a încheiat comediantul.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel