Colonelul Dragomir, mărturisiri. Gușă: Există frustrare
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Analistul Cozmin Gușă consideră că mărturisirile lui Daniel Dragomir despre jurnaliștii care au fost în birou la Coldea sunt făcute din ”frustrare”.

"Abordarea domnului Daniel Dragomir, dacă s-ar referi la excesele sistemului, şi dacă nu ar fi fost făcită în mod public, pentru că avea posibilitatea să meargă la comisia de specialitate să discute aceste lucruri, şi ar fi încercat să rezolve fără presiune publică aceste deficienţe, excese ale sistemului, care au existat şi poate încă mai există.

(...)

Toţi trei sunt jurnalişti profesionişti, acestor oameni nu li se poate reproşa nimic.Care este acuza? Că au militat mereu împotriva corupţiei sau a exceselor administrative?

(...)

Deci, domnul Dragomir dacă nu este o unealtă acţionează, după părerea mea, din frustare şi ales nume comune ale unor jurnalişti anti-corupţie”, a transmis Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Despre declarațiile colonelului SRI Daniel Dragomir cu privire la jurnaliștii pe care i-a văzut intrând în biroul lui Florian Coldea, citește mai mult AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel