Colind de Crăciun al consilierilor locali deveni. Câte vizualizări a strâns în doar o zi - Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În preajma Sărbătorii Crăciunului și Anului Nou, consilierii locali din Deva au uitat de patimile politice și au realizat un videoclip original în care interpretează un colind pe versuri proprii, care au legătură cu orașul în care trăiesc.

Materialul video a fost postat pe pagina de facebook a Primăriei Deva, unde a reușit să adune peste 10.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

"Inițiativa înregistrării acestui colind a aparținut consilierului local Florin Mureșan. Aproape toți consilierii locali au marșat pe această idee. Este un gest frumos, de normalitate. Am făcut un colind pentru Deva și pentru deveni. Cred că a ieșit frumos, iar numărul de accesări îmi dă speranța că ar putea fi văzut de cel puțin 100.000 de oameni", a declarat joi, pentru Agerpres, viceprimarul municipiului Deva, Răzvan Mareș.

Citește și: EXCLUSIV Cum se naşte Hristos în casa noastră?

Filmările s-au realizat în spațiul exterior al Cetății Deva, noaptea, cu făclii aprinse. Chiar dacă afară a bătut vântul și a fost foarte frig, consilierii au rezistat condițiilor vitrege pentru că și-au dorit ca videoclipul să iasă bine.

După ce au terminat filmările, consilierii au fost chemați să-și demonstreze și calitățile vocale, într-un studio de înregistrări, sub coordonarea solistului de muzică ușoară și colegului lor, Florin Mureșan. Consilierii, primarul și viceprimarii Devei au început repetițiile și apoi imprimarea finală a sunetului pentru colind. CUm nu toți consilierii au ureche muzicală, unii dintre "interpreți" au fost plasați mai departe de microfon, pentru a nu "afecta" foarte tare materialul audio.

Citește și: Reclamă de Crăciun, marca Marks and Spencer, milioane de vizualizări în câteva zile

Concluzia celor două zile de muncă a fost formulată de Claudia Mihu: "Chiar dacă o parte dintre noi nu suntem talentați, ne-am simțit bine. Am uitat de politică în perioada sărbătorilor de iarnă".

Muzica pe care a fost înregistrat colindul aparține lui Tudor Gheorghe, iar versurile au fost adaptate de Valentina Mureșan.

Autoritățile locale din Deva au în plan să mai realizeze materiale de promovare a orașului după modelul colindului de Crăciun, primul clip fiind programat pentru prima parte a anului viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel