Studioul B1TV a ”bubuit”. Realizatorul Răzvan Zamfir a ieșit din platou: Ne tremură apa în pahar
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Captură de ecran / Foto: B1TV
Captură de ecran / Foto: B1TV
Vezi în articol ce s-a întâmplat în emisiunea ”Bună, România!”.

În timp ce realizatorii emisiunii ”Bună, România!” de la B1TV, Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, discutau despre ce s-a întâmplat la concertul celor de Coldplay, faptul că momentul artistului Babasha a stârnit huiduieli și multe reacții, cei doi au fost surprinși de o ”bubuială”.

„Domnu' Buzăianu, ce se aude?”, a întrebat Zamfir.

„Eu am încercat să ignor”, a răspuns Buzăianu.

„Deci, se aude ceva, nu știu cum să vă descriem. Dumneavoastră acasă probabil nu auziți. Deci, nouă aici ne tremură, și nu de frică că ne știe lumea, ne tremură apa în pahar. Se aude muzică foarte tare de afară, un bass puternic”, a spus Zamfir.

Ce s-a întâmplat

„E o glumă?”, a întrebat Buzăianu.

„Nu știu dacă e o glumă, stai că ma duc până afară să dau o fugă. Vă zic eu ce e”, a spus Zamfir în timp ce ieșea din platou.

„Tot studioul bubuie în acest moment, poate e ceva în legătură cu ce vorbim aici. Poate să fie și treaba asta, ceva în legătură cu ce se discută aici”, a explicat Buzăianu.

Realizatorul Răzvan Zamfir s-a întors și a soluționat cazul: „Cineva la semafor. Un meloman”.

„Ah! Deci, practic, cineva a încercat să te deschidă la minte un pic”, a spus ironic Buzăianu.

Citește și:

Coldplay în România. Am vrut să facem ca Pink Floyd la Veneția, dar ne-a ieșit altceva: s-a lăsat cu "Huoo" și "Marș mă acasă!" De ce Babasha al nostru n-o să fie niciodată ca Igor-ul lor

”Băi, perfecților!”. Răzvan Pascu, gust amar după concertul Coldplay, și nu din cauza lui Babasha: Bravo, măi copile! De-aia vei ajunge mare

"Ce societate sănătoasă face aşa ceva?". Smiley, după scandalul Babasha, de la concertul Coldplay: "Cum să huidui un artist la care ai plătit bilet? Eşti nebun?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel