Data actualizării:
Data publicării:

Coldea, despre legăturile cu premierul Albaniei: Nu confirm, nu infirm

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Inquam Photos / Saul Pop
FOTO: Inquam Photos / Saul Pop
Florian Coldea a oferit primele declarații după ce fostul premier albanez Sali Berisha, aflat în arest la domiciliu, a susținut că fostul șef din SRI a fost consilierul secret al premierului actual Edi Rama.

"Nu confirm, nici nu infirm că am fost consultantul lui Edi Rama!", a spus miercuri Florian Coldea jurnaliștilor care îl așteptau la Secția de Poliție din Voluntari, acolo unde a semnat controlul judiciar.

Declarația vine în contextul în care media din Albania a relatat, vinerea trecută, faptul că fostul prim-ministru, Sali Berisha, aflat în arest la domiciliu, a făcut public un document conform căruia fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a fost în anul 2023 consilier extern pentru securitate al actualului prim-ministru albanez, Edi Rama, notează Antena 3 CNN.

Amintim faptul că DNA a transmis oficial, într-un comunicat, că i-a pus sub acuzare pentru trafic de influenţă pe Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, dar şi pe generalul Dumitru Dumbravă, fost șef al Direcției Juridice din SRI. Cei doi sunt plasaţi sub control judiciar pe cauţiune, cu interdicţia de a pleca din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel