România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ana Vasilescu | Publicat pe: 13 noi 2019 / 20:16
Colangita și Hepatita C, cum se tratează în România. Prof Dr Liana Gheorghe explică
Prof Dr Liana Gheorghe. Foto. DC Medical
Hepatita C și colangita sunt două boli care, netratate, duc la distrugerea ficatului și care pun în pericol viața pacienților. În România sunt disponibile tratamente pentru fiecare, arată Prof Dr Liana Gheorghe.

Pentru hepatita C leacul a fost găsit, spune Prof Dr Liana Gheorghe. „Problemă medicală, prin tratamentele inovative, a fost rezolvată", a arătat expertul, prezent la Academia de Sănătate. Este vorba de tratamentele inovative fără interferon, prin care au fost tratați zeci de mii de pacienți români în ultimii patru ani.

„99% a fost rata de răspuns în cele trei contracte coast volumul rezultat prin care am tratat aproape 40.000 de oameni în România. (...) Da, în tratamentul pacienților în ciroză hepatică compensată și chiar decompensată și în cazul virusului C, în ciroza cu virus C, a dus la o remarcabilă îmbunătățire a condiției hepatice, la compensarea unei boli decompensate, la stăvilirea progresiei fibrozei. Mulți dintre pacienții care erau pe listele de așteptare, există un studiu multicentric european (...) care a arătat că o proporție de 21-25%, deci unul din patru, unul din cinci pacienți cu ciroză decompensată se recompensează și sunt delistați de pe listele de transplant", explicat prof dr Liana Gheorghe.

Continuarea articolului pe DCMEDICAL

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro