Codruța Cerva și Simona Gheorghe, SCANDAL în DIRECT: NU vă PERMIT. Eu fac REGULILE AICI / Ba îmi PERMITEȚI!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Codruța Cerva și jurnalista Simona Gheorghe s-au certat în direct, după ce oamenilor nu li s-a permis să ia parte la parada de 1 Decembrie. 

Codruța Cerva vorbit despre protestele de 1 Decembrie, iar argumentele ei au enervat-o la culme pe jurnalista Simona Gheorghe, care a taxat-o rapid pe protestatară:

"Nu am protestat. Eu am mers pentru că am vrut să-mi sărbătoresc ziua mea, ziua românilor, Ziua Națională a României, dar nu mi s-a permis pentru că, așa cum a fost de la începutul pandemiei, s-au îngrădit drepturi și libertăți prevăzute în Constituție. Astăzi, ni s-a anulat, pur și simplu, ziua României. Acum 102 ani, niște români adevărați, patrioți, naționaliști care - ce să vedeți? și pe perioada aceea era o pandemie, gripa spaniolă, au murit 50.000 de români - totuși au mers la Alba Iulia să sărbătorească Unirea. La 102 ani de la Unire, a fost o sărbătoare privată a domnului președinte, împreună cu ambasadorii. Deci ziua noastră a fost confiscată de niște alogeni! Vă atrag atenția! Să știți că și nazismul a fost instaurat tot așa...". 

Iată schimbul de replici dintre cele două:

Simona Gheorghe: Doamna Codruța, atenție, vă rog! Atenție la limbaj!

Codruța Cerva: Nu, nu atenție! Nu! Nu e vorba de atenție!

Simona Gheorghe: Aici eu fac regulile și vă atrag atenția să aveți grijă la limbaj.

Codruța Cerva: Da, faceți regulile, dar asta e istoria! Sunt invitată ca să-mi spun punctul de vedere, nu ca să mă certați! Asta e istoria! Nazismul face parte din istorie! Eu vreau să fac această comparație!

Simona Gheorghe: Știm istorie și ceea ce s-a întâmplat e un lucru condamnabil. De aceea vă atrag atenția! Nu vă permit această comparație! Eu, aici, nu vă permit!

Codruța Cerva: Ba îmi permiteți! Îmi permiteți!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel