Codrin Ștefănescu: ”S-a apucat Țuțuianu să mă înjure. Trădător jalnic”
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu
Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a lansat mai multe replici acide pentru unul dintre liderii Pro România, pe pagina sa de Facebook. 

"S-a apucat unu’ Ţuţuianu de la Pro România să mă înjure pe mine şi pe Bădălau. Cā suntem rāi pentru că l-am dat afară din partid ca pe un trădător jalnic ce este. Cā nu am semnat şi noi scrisoarea anti-Dragnea a cārei autor cicā este chiar el! Cā ne-am luptat cu statul paralel şi abuzurile acestuia pe care el le-a aplaudat constant. Cā nu l-am lāsat să se poarte ca un mic tiran pe moşia lui numită PSD Dâmboviţa. Unde-i trata pe toţi cu maxim sictir. Şi c-a primit pentru asta un şut fix în fund, când nu se aştepta!

Cum adică, care Ţuţuianu? Āla cu înregistrarea din şedinţă! Āla care-i numea dobitoci şi oligofreni pe proprii săi colegi de partid din toatā ţara. Cā nu i-a scăpat unul din tot partidul neînjurat şi māscārit. Āla de se visa preşedinte de ţară, lider balcanic şi european, stāpân de continent! Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe lângā “dictator” să ajungā vice la Senat şi apoi ministru la apārare. Şi culmea, chiar a ajuns! Pentru cā a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu vā amintiţi de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!", a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel