Codrin Ștefănescu, despre Dacian Cioloș: Nici măcar "miau" nu a spus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că Dacian Cioloș stă ca un pinguin speriat de la momentul în care ministrul justiției, Tudorel Toader, a anunțat că la dosarul de numire a procurorului general, Augustin Lazăr, se află o clasare a unui dosar penal al președintelui Klaus Iohannis.

"Dosarul acesta, presupun, a creat foarte multă stare de nervozitate în tot ce înseamnă securistoitatea, hashtaginitatea și Cotroceniul, de asemenea manieră încât domnului Cioloș nu i s-a auzit nici măcar vocea, nici măcar miau nu a spus, de frică. Noi îl monitorizăm pe Cioloș ca să știm care e starea de spirit. (...) Dacă domnul Cioloș e vesel, înseamnă că ei au pregătit ceva și trebuie să ne pregătim.

Ei, adică statul paralel. Când Cioloș tace așa speriat... Era ca un fel de pinguin, zilele astea. Atunci ne-am dat seama că se întâmplă ceva la Cotroceni. Adică dosarul ăla este atat de grav încât va zgudui puțin țara și atunci stăm puțin și noi că suntem curioși cum a ajuns procuror general o persoană care are niște secrete cu președintele", a declarat Ștefănescu la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel