Codin Maticiuc: Mi-a dat țeapă. Mă va costa. Să ne amintim mereu!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Codin Maticiuc
Codin Maticiuc
Codin Maticiuc a scris pe Facebook un mesaj care ar trebui citit de fiecare dată când considerăm că avem „probleme”.

„O simplă zi de ieri” - așa a intitulat Codin Maticiuc mesajul publicat miercuri, 21 noiembrie, pe contul său de Facebook.

„Ieri m-a sunat un băiat pe care-l consideram prieten și mi-a dat o țeapă. Efectiv mi-a spus că ce programasem să facem luni nu mai facem. Că nu mai are chef efectiv. Și trebuie să menționez data era stabilită de el. I-am spus că mă va costa efectiv, că pierd bani. Mi-a explicat frumos că așa e în viață: lumea mai dă țepe și eu trebuie să fiu pregătit și să mă adaptez din mers.

Mi-a adăugat apoi că și lui i-a dat lumea țepe. Am închis telefonul năucit. Lovit în cap. Nu de prietenia pe care am supraestimat-o ci de lipsa rațiunii pe care mă laud că știu s-o identific.

Mă loveam de pereți în casă și mă certam totodată cu ei și cu mine.

Am primit atunci un mesaj

... de la o fată de la Fundeni. "Am trecut toate analizele și mâine mi se face transplantul." Duș rece. "Bravo, Doamne ajută, scrie-mi când poți să știu că ești bine."

Nu am probleme reale. Nici mulți dintre voi nu aveți. Să ne amintim mereu. S-o văd pe fata asta bine și pe toți prietenii mei de la Fundeni și să vină toate țepele la mine. Mă auzi, Doamne? Mulțumesc anticipat”, a fost mesajul publicat de Codin Maticiuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel