Data actualizării:
Data publicării:

Codin Maticiuc, despre problema fiicei sale, Smaranda: E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc
Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc
Codin Maticiuc are o familie minunată alături de Ana Pandeli, iar împreună au trei copii, două fiice, Smaranda și Ilinca și un băiat din prima căsătorie a Anei.   

Invitat în cadrul podcast-ului ”La Măruță”, actorul a precizat momentele grele prin care trece încă de când Smaranda era doar un bebeluș.

Actorul a vorbit pentru prima dată despre diagnosticul stabilit cu mulți ani în urmă în cazul fiicei sale, Smaranda.

Conform relatării actorului, vestea a fost surprinzătoare și tristă pentru întreaga familie. La acel moment, specialiștii medicali nu au putut oferi o evaluare precisă a gravității bolii, existând însă posibilitatea ca Smaranda să nu poată să-și recapete vederea.

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.

Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a spus Codin Maticiuc în cadrul podcast-ului ”Acasă la Măruță”.

Ana Pandeli și Codin Maticiun și-au oficializat relația în anul 2021, iar cei doi se potrivesc de minune.

Codin îl iubește pe Mario ca pe propriul fiu, iar împreună formează o familie mare și împlinită.

„Singurul băiat pe care cred că-l voi avea este el. Cu el merg la meciuri. Are 13 ani. L-am cunoscut pe la 3 ani. Am început o relație cu el pe la 4 ani. Prima lui călătorie în afara țării a fost cu mine, în Dubai, și ultima a fost tot cu mine. Am fost combinat cu mama lui, dar n-am locuit împreună. Când Ana a rămas gravidă cu Smaranda am decis să ne mutăm împreună. Îmi zice Codin, e băiat mare. Când era mic eram eroul lui”, a povestit actorul.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel