Codin Maticiuc, apel public: Ajutați-mă să-l falimentez pe Țiriac!
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 01 iun 2022, 16:17
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Codin Maticiuc
Codin Maticiuc a făcut un apel public în mediul online.

"Ajutați-mă să-l falimentez pe Țiriac!  Poate n-o să reușim, că e greu tare, dar putem să-l facem măcar mai puțin bogat decât este. Să vă explic:

Luna trecută, m-a sunat Ion Alexandru Țiriac aka Ion Ion.

- Auzi, cum  stai cu activitatea la #spitalepublicedinbaniprivati?

- Păi cum știi, renovăm o secție la Fundeni după ce am mai făcut una, instalăm un lift la Piatra Neamț, facem...

G Ad:

- Știu, știu, că urmăresc. Cum stai cu strângerea de fonduri?"

Aici fac o pauză. Ce îi spui unuia din familia Țiriac când te întreabă cum stai cu banii? Îi spui că "bine" - poate nu mai donează și pierzi un donator mare, îi spui că "prost" - iar nu e bine că pari un incompetent. Cum o dai nu e bine cu miliardarii ăștia! Tot în pauza asta menționez (împotriva dorinței lor) că această familie și fundația lor au mai donat cauzei mele prin care renovez spitale și încă o dată o sumă considerabilă fundației Metropolis, atunci când m-au văzut organizând centre de refugiați ucraineni. Îmi cer scuze domnilor Țiriac, senior și junior, că încalc clauza de confidențialitate impusă de ei, dar e relevant pentru ce urmează. Reiau:

- Păi cum să stau, boss, așa și așa. Ne mișcăm!

- Prin sms strângi ceva?

- Cum să nu? Suntem organizația care strângem bani mai mult de la entități private decât de la companii.

- Perfect atunci, facem așa: ce strângi din sms-uri de la oameni toată luna iunie, fundația Țiriac dublează suma și ți-o donează să renovezi o secție de pediatrie. Dacă merge bine, repetăm asta în decembrie și tot așa.

Nu mai știu ce am zis pentru că am avut un blackout pe loc. Știu ce o să ziceți acum, că nah, suntem români în România: "să dea dom'le barosanii ăștia banii să renoveze ei și să ne lase pe noi în pace". Aici poate ar trebui să vă spun cât și ce fac ei pentru copiii orfani, sponsorizări la sportivi sau poate comit următoarea indiscreție și vă spun cât vor baga în baza sportivă pe care o vor dona statului. N-o să fac asta. O să vă spun că prefer o undiță în plus pentru fundație decât 100 de pești.

În concluzie, ajutați-ma să-l fac pe domnul Țiriac puțin mai sărac decât este printr-un simplu sms cu textul "FACEM" la 8845. Pentru fiecare sms dat astăzi, voi donați doi euro și familia Țiriac mai pune 2. Ține toată luna iunie treaba asta și, dacă avem rezultate, fundația Țiriac își reînnoiește curând oferta. Ajutați-mă să renovez secții pediatrice pe banii lui Țiriac. Pe el nu-l deranjează!

P. S. Dacă sunteți deja "abonați", e ok. Banii voștri sunt ca și dublați. Poate doar un share să mai dați sa vadă și alții!", a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Vezi și: Codin Maticiuc, despre iubita lui: Femeia este nebună cu acte în regulă

Maticiuc: Mircea Badea nu mă suportă. Dar îl respect pentru că atunci când a aflat că stă cu tata la masă, a zis că nu mai are ce căuta acolo

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro