Cod roşu de viscol, marţi seara. Zonele vizate
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Meteorologii au emis o serie de avertizări.

Meteorologii au instituit avertizare de tipul cod roşu de vânt puternic și zăpadă spulberată în zona montană a județelor Caraş-Severin și Hunedoara. Anterior, regiunea fusese vizată de o avertizare cod portocaliu.

Avertizarea este valabilă marți până la ora 21.00. Meteorologii au anunțat că vor fi intensificări puternice ale vântului cu rafale care vor depăși 150...170 km/h, zăpadă puternic viscolită și troienită și vizibilitate redusă spre zero metri.

Sunt vizate zonele de munte de peste cota 1.800 de metri din județele Caraş-Severin și Hunedoara.

***

Cod portocaliu de vânt puternic în Caraş-Severin și Hunedoara

Meteorologii au instituit avertizare de tipul cod portocaliu de vânt puternic și zăpadă spulberată în zonele montane ale județelor Caraş-Severin și Hunedoara. Avertizarea este valabilă marți până la ora 21.00.

Meteorologii au anunțat că vor fi intensificări ale vântului cu rafale care vor depăși 120...130 km/h, zăpadă spulberată și vizibilitate redusă. Sunt vizate zonele de munte de peste cota 1.800 de metri din județele Caraş-Severin și Hunedoara, citează Mediafax.

Vezi şi: Dosar penal în cazul fetiței lăsate în viscol, în cărucior, în fața unei săli de jocuri de noroc

Polițiștii din Bacău au deschis dosar penal în cazul fetiței de un 1 an și 3 luni lăsate nesupravegheată în cărucior, în viscol, în fața unei săli de jocuri de noroc. Direcția Județeană pentru Protecția Copilului Bacău a fost sesizată în acest caz.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău s-au sesizat din oficiu după ce imaginile video au apărut în spațiul public.

În imagini se vede cum un cărucior în care se afla o fetiță de 1 an și 3 luni a fost lăsat, luni seara, în bătaia vântului, în fața unei săli de păcănele. Mama copilei a intrat în sală, iar căruciorul a fost dus de vânt foarte aproape de stradă, moment în care un bărbat iese și îl prinde.

„Din primele verificări, s-a stabilit că, o tânără de 21 de ani, din mun. Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni”, au transmis, marți, reprezentanții Poliției Bacău.

Polițiștii continuă verificările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate a situației, iar în funcție de rezultat, se vor lua măsurile legale.

A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului și a fost sesizată și DGASPC Bacău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel