COD ROȘU de urgență. O furtună a DISTRUS un camping - update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU - COD GALBEN, zonele vizate
ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU - COD GALBEN, zonele vizate
A fost declanșat COD ROȘU de urgență în Bihor, localitatea Bulz, după ce o furtună a distrus un camping, mai mulți turiști fiind răniți.

UPDATE 23:46: Prefectul de Bihor a declarat la Antena 3 că o persoană a decedat, după ce un copac a căzut peste o mașină. O altă persoană este în stare gravă, după ce un alt pom a căzut peste un cort.

"Nu vă pot da informații exacte, sunt pe drum, e furtună pe drum. În tot județul este cod galben de furtuni. Erau peste 100 de persoane, oamenii s-au adăpostit în corturi și în mașini. A căzut un copac pe o mașină. O persoană a decedat. Totodată, un alt copac a căzut peste un cort, iar o persoană este în stare gravă", a declarat prefectul de Bihor.

VEZI ȘI: COD ROȘU urgență. "Rugați-vă pentru noi. A fost o furtună îngrozitoare!"

-------

Știrea inițială:

Raed Arafat a intrat în direct, la Antena 3, și a spus că nu se știe numărul victimelor cu precizarea că "se pare că un om a murit".

Au fost scene de coșmar în Bihor: mai mulți copaci s-au prăbușit peste niște corturi. Câteva persoane care se aflau în camping au fost rănite.

Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a declarat în direct la Antena 3, care este situația de la fața locului.

"A fost declanșat planul roșu în județul Bihor după ce a venit apelul că o furtună a produs pagube în campingul unde este o tabără la Bulz. Acolo era o tabără. Nu știu dacă erau adulți sau copii. Mai mulți copaci au căzut peste corturi și peste o mașină cu oameni în ea. Este posibil să avem cel puțin o persoană decedată. Așteptăm informații exacte. Primele Ambulanțe au ajuns la fața locului și se acordă primul ajutor. Nu știm câți oameni erau pentru că totul s-a întâmplat în urmă cu câteva minute", a mai zis Raed Arafat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel