COD GALBEN de PLOI în Capitală și patru județe. Grindină și vijelii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
UPDATE. COD GALBEN de PLOI în Capitală. Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizări nowcasting de averse, grindină și vânt puternic, cu aspect de vijelie. 

UPDATE: COD GALBEN în Buzău și Prahova până 17:30 unde se vor semnala: averse cu caracter torenţial, ce vor depăşi 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului

UPDATE: Meteorologii au emis COD GALBEN de ploi pentru București. Întră în vigoare la 16:15 și durează până la 17:45. Este valabil pentru municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, unde se vor semnala: averse cu caracter torenţial, ce vor depăşi 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie. 

UPDATE: Până la 17:30, în județul Bacău - partea centrală a județului, inclusiv Buhuși, și municipiul Bacău se vor semnala: cantități de apă ce pot atinge și depăși 25 l/mp, intensificări ale vântului, grindină, frecvente descărcări electrice. 

COD PORTOCALIU de ploi în Dâmbovița și Prahova

De la ora 15:45 a intrat în vigoare o avertizare de COD PORTOCALIU de averse cu caracter torenţial, ce vor depăşi 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie. Va dura o oră, până la 16:45 și este valabil pentru centrul şi sudul judeţului Dâmboviţa, în special zona municipiului Târgovişte. Până la 16:30, este în vigoare același COD PORTOCALIU, în estul județului Dâmboviţa şi vestul extrem al judeţului Prahova. 

COD GALBEN de ploi în Bacău și Vrancea

Până la ora 16:30, în zona de munte a județului Bacău, inclusiv localitățile Moinești, Comănești, Dărmănești, Tg. Ocna, Onești, este în vigoare o avertizare de COD GALBEN de cantități de apă ce pot atinge și depăși 30 l/mp, intensificări ale vântului, grindină, frecvente descărcări electrice. 

Până la 16:15, se vor semnala averse în cantități ce vor depăși 25 l/mp, intensificări ale vântului, frecvente descărcări electrice, grindină sub incidența CODULUI GALBEN în zona de sud-est a județului Vrancea, inclusiv localitățile Mărășești, Odobești, Panciu și municipiul Focșani. 

VEZI și: PROGNOZA METEO. Vremea pentru două săptămâni, pe regiuni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel