COD GALBEN. Vezi zonele în care a venit toamna
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Fotografie de la Aleksandar Pasaric: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/1530423/
Fotografie de la Aleksandar Pasaric: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/1530423/
Avem câteva ore de toamnă.

În intervalul 25 iulie, ora 12.00 și 25 iulie, ora 23.00, fenomenele vizate sunt instabilitate atmosferică temporar accentuată. Zonele afectate sunt conform textului și hărții.

În Muntenia, Dobrogea, estul Olteniei, sudul Moldovei și local în zona de munte vremea va fi instabilă. Vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii (rafale în general de 50...70 km/h) și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...30 l/mp și izolat de peste 40 l/mp. Notă: astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse și în restul teritoriului.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

2. -imagine fara descriere- (harta_92269500.jpg)

Prognoză specială pentru București

PROGNOZĂ SPECIALĂ PENTRU INTERVALUL 25.07.2024 ORA 12:00 - 25.07.2024 ORA 23:00 ZONA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI:

Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Cantitățile de apă vor fi de 10...15 l/mp și izolat peste 20 l/mp. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, se va situa în jurul a 29 de grade. Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

3. Fotografie... (ploaie-pexels-hikaique-125510_81884700.jpg)

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI:

Un supermarket din oraşul Ştefăneşti a fost inundat în urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat miercuri seară, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei atât din supermarket, cât şi din curtea acestuia.

Au acţionat pompierii din cadrul Gărzii din Ştefăneşti, cu o autospecială şi o motopompă, precizează joi ISU.

De asemenea, la Răchiţi, pompierii au acţionat pentru îndepărtarea unei crengi de copac care afecta circulaţia pe un sens de circulaţie.

Miercuri, timp de o oră, opt comune din judeţ s-au aflat sub incidenţa unei avertizări nowcasting tip cod portocaliu de averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie şi grindină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel