COD GALBEN de vreme rea. Avertizare de la meteorologi
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
ANM a emis, duminică, atenționări nowcasting de Cod Galben. 

Până la ora 15:40, în județele Bihor și Hunedoara, este Cod Galben de averse care vor cumula local 20-25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. 

Până la aceeași oră, vizat de Cod Galben de Clujul, unde este Cod Galben de frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care vor depăşi 20-25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului. 

Județele Gorj, Olt, Vâlcea sunt sub Cod Galben până la ora 15:35. aici se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 25 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vantului. 

Până la ora 16:00, județul Teleorman este sub avertizare de Cod Galben de frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, averse ce vor depăşi 15...20 l/mp.

Județele Sălaj și Bistrița Năsăud sunt sub Cod Galben până la ora 15:30. Aici se semnalează  frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care vor depăşi 20-25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Nici județul Suceava nu scapă de avertizarea meteo de Cod Galben. Până la ora 15:30, aici se vor semnala averse ce vor cumula local 20-25 l/mp, izolat 30 l/m, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și medii, intensificări de scurtă durată ale vântului. 

În județul Mureş, până la ora 15:30, este Cod Galben de frecvente descărcări electrice, averse de ploaie ce vor atinge și depăși 25-30 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări ale vântului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel