Coco Lee a murit la 48 de ani. Cântăreața era cunoscută din mai multe producții Disney
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Cântăreața și starul Disney, Coco Lee, care s-a bucurat de celebritate în Asia în anii 1990 și 2000, a murit la vârsta de 48 de ani.  

Născută în Hong Kong, Lee s-a mutat în SUA când era copil și a lansat albume în limba mandarină și engleză, scrie BBC.

Ea a a jucat, de asemenea, personajul principal în versiunea în mandarină a filmului de succes Disney, Mulan, și a interpretat o melodie din coloana sonoră a filmului „Crouching Tiger, Hidden Dragon” la premiile Oscar din 2001.

Surorile ei au spus că artista a fost în comă după o tentativă de sinucidere în weekend.

Lee suferea de depresie de câțiva ani, au scris surorile mai mari ale acesteia, Carol și Nancy, într-o postare pe Facebook.

Ea a încercat să-și ia viața acasă, duminică, și a fost dusă la spital, unde a murit miercuri, au scris ele.

Lee a intrat în scena Mandopop în 1994 cu două albume. În anul următor, ea a lansat un album în limba engleză, precum și un al treilea album în limba mandarină.

„Nu numai că ne-a adus bucurie cu cântecele și dansurile ei în ultimii 29 de ani, ci a muncit din greu pentru a deschide un nou drum pentru cântăreții chinezi pe scena muzicală internațională și a făcut tot posibilul pentru a străluci pentru chinezi”, au scris surorile lui Lee.

Ea a cântat, de asemenea, versiunea în mandarină a cântecului tematic din filmul Mulan; în timp ce cântecul ei „Before I Fall in Love” este pe coloana sonoră a filmului de la Hollywood din 1999, „Runaway Bride”, cu Julia Roberts și Richard Gere în rolurile principale.

Spectacolele ei au inclus un concert „Michael Jackson & Friends”, în Coreea de Sud, în 1999. A fost și jurat la emisiuni de talente TV „Chinese Idol”.

În ajunul Anului Nou trecut, Lee a transmis printr-o postare pe Instagram că „s-a confruntat cu obstacole majore care i-au schimbat viața” și a descris 2022 drept un „an incredibil de dificil”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel