Coaja verde de nuc, efecte miraculoase pentru afecțiuni ale stomacului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Decojim nucile verzi și aruncăm coaja, fara a ști ce efecte miraculoase are în combaterea afecțiunilor la nivelul stomacului, dar și a infecțiilor intestinale acute.

Coaja nucilor verzi acționează ca un înveliș protector bogat în iod, care tratează problemele la nivelul stomacului, precum infecțiile intestinale acute, gastrită etc., scrie bzi.ro.

Pentru a scăpa de infecțiile intestinale acute, cu totul neplăcute, se adaugă în 300 de ml de apă aproximativ cinci lingurițe de coji de nuci verzi mărunțite, care se lasă la macerat aproximativ 10 ore.

Se strecoară, iar amestecul rămas se fierbe cu 300 ml de apă, timp de cinci minute. Cele două preparate se combină și se recomandă consumul unui litru din acest amestec.

Dacă suferi de gastrită, taie cojile verzi în patru, pune nucile într-un borcan și amestecă-le cu puțin zahăr. Lasă-le la soare timp de 10 zile și apoi alte 10 zile la umbră. Adaugă apoi puțină țuică în borcan și lasă la macerat încă 10 zile. Strecoară amestecul și consumă câte o lingură de tinctură de trei ori pe zi, înainte cu 15 minute de mesele principale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel