Coadă mare la pașapoarte în Timișoara, după ce părinții și-au adus copiii să le facă acte / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Inițiativa prefectului județului Timiș Mihai Ritivoiu de a ține deschis Serviciul Pașapoarte într-o zi nelucrătoare a atras la Iulius Town zeci de părinți care au vrut să le facă micuților documente de călătorie.  

Majoritatea au lăsat pe ultima sută de metri această problemă și acum au mare nevoie de pașapoarte pentru a merge cu cei mici în vacanță. Mai mulți părinți și-au trezit copiii la ora 7 pentru a aștepta un număr de ordine, în condițiile în care ghișeele s-au deschis la 8:30 și vor funcționa până la 14:30. Pentru 1 Iunie nu s-au putut face programări online la Pașapoarte.

O timișoreancă, membră a comunității MMTCG, a transmis pe Facebook: „70 de bilete de ordine la 3.000 de oameni la pașapoarte de 1 Iunie! Nu mergeți, nu merită!”. Apoi a revenit asupra postării și a transmis că numărul de numere de ordine a crescut la 100.

A primit numeroase replici de la mămicile din grup.

„Eu asta nu pot înțelege. În fiecare an aceeași poveste. Și iarna, primăvara se fac pașapoarte”, a precizat o membră a comunității MMTCG.

„Aceeași poveste în fiecare an înainte de vacanța de vară, Paște și Crăciun. Și astăzi, exact astăzi, e mirific să trezești copiii la 7 dimineața pentru pașaport”, a fost de părere o altă mămică.

Prefectul Mihai Ritivoiu a transmis, miercuri dimineață, că a fost suplimentat numărul de ghișee.

„Mă bucură că inițiativa de a se lucra într-o zi liberă exclusiv pentru cei mici la Serviciul de Paşapoarte a găsit mulți doritori. Pentru că încă de la primele ore au fost multe solicitări, am suplimentat ghişeele şi am emis numere de ordine.

Suntem totuşi limitați fizic de numărul cadrelor disponibile. Vă promit că vom repeta inițiativa în cel mai scurt timp! Îi asigur pe părinți că se va găsi înțelegere în această vară pentru cei ce vor să plece în concediu cu copiii”, a precizat Ritivoiu, conform Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel