Coadă de sute de persoane la shawormeria lui Tzancă Uraganu. Manelistul oferă shaworme gratis
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Sute de persoane se înghesuie sâmbătă seara la deschiderea shawormeriei manelistului Tzancă Uraganul. Acesta a anunțat că oferă shaworma gratis în prima zi. 

Manelistul și-a deschis shawormerie în Sectorul 1, cel mai bogat sector al Capitalei. Acesta a anunțat pe conturile de socializare că va oferi shaworma gratis la inaugurare. Astfel, sute de persoane au dat năvală în fața fast food-ului pentru a-și primi porția de mâncare gratuită. Postarea video în care manelistul, pe numele său real, Andrei Velcu, a anunțat că va oferi shaworma gratis, a strâns peste 200 000 de vizualizări 

Mulți dintre cei care stau la coadă sunt tineri, iar din imagini se poate vedea că majoritatea au vârste până în 18 ani. Inaugurarea s-a dorit una cu fast, astfel că manelistul și-a făcut apariția într-una din mașinile sale de lux care se pot vedea și în imaginile de la fața locului.

La inaugurare au mai fost prezenți Alex Velea și Anda Adam. Manelistul a anunțat prezența celor doi artiști. 

"Va fi o nebunie totală, începând cu orele 16.30 o sa fim acolo. Chiar eu, personal, voi da shaworme gratis, și prietenul meu Alex Velea și Anda Adam și multe surprize”, a spus Tzancă într-o postare pe Tik Tok. 

Manelistul pare că s-a inspirat de la Dorian Popa, cel care a deschis trendul deschiderii de fast-fooduri cu gratuitate la produse în prima zi. Dorian Popa și-a deschis deja mai multe shawormerii, iar la toate a avut aceiași strategie de marketing: shaworma gratis în prima zi. De multe ori, chiar Dorian Popa lua shawormele și chiar le împărțea trecătorilor ori șoferilor care stăteau în coada de la semafor, de lângă fast food-ul său. 

Casa lui Tzancă Uraganul, spartă în luna septembrie

Manelistul Tzancă Uraganul s-a mai aflat în centrul atenției la începutul lunii septembrie a acestui an. Acestuia i-a fost spartă casa, iar manelistul a oferit o recompensă de 10 000 euro pentru persoanele care ar putea să-i dea date prin care să se identifice autorii spargerii. 

„La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 17:37, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în perioada 22-25 septembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns în apartamentul acesteia, din orașul Voluntari și au sustras sume de bani și bunuri. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari, pentru efectuarea de activități din competență”, se arată în comunicatul Poliției.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel