CNN, pierdere masivă după plecarea lui Donald Trump de la Casa Albă. Audienţa, la un minim absolut
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Unsplash
Sursa: Unsplash
CNN a pierdut aproape 36 la sută dintre telespectatori în prime-time după ce Donald Trump a plecat de la Casa Albă. Declinul pare să fi fost şi mai mare în rândul publicului tânăr, de aproape jumătate. 

Astfel, CNN a pierdut 47 la sută dintre telespectatorii adulţi între 25 şi 54 de ani după alegerile prezidenţiale, în prime-time (orele 20-23). 

Între 4 noiembrie şi 20 ianuarie,CNN a avut o medie de 1,7 milioane de telespectatori, dar după ce Joe Biden a fost oficial numit preşedinte, audienţa a scăzut cu 34 la sută, la o medie de 1,1 milioane telespectatori. Violenţele de la Capitoliul SUA le-au adus celor de la CNN mai mulţi telespectatori decât în orice altă zi din istoria de 40 de ani. 

"CNN a avut o medie de 5,2 milioane de telespectatori în acea zi, eclipsând vechea performanţă de 5,1 milioane de oameni din ziua alegerilor din 2016. Pe 11 septembrie 2001, spre exemplu, CNN a avut 4,7 milioane telespectatori", transmite Breitbart pe Instagram. 

Refuzul prezentatorilor de a comenta subiectul Andrew Cuomo, decisiv

Mai mulţi telespectatori s-au plâns în ultima perioadă de refuzul lui Chris Cuomo, prezentator CNN, de a prezenta cazul de hărţuire sexuală în care este acuzat fratele său, Andrew Cuomo, guvernatorul din New York. 



 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Breitbart (@wearebreitbart)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel