CNAIR, planuri pentru Transfăgărăşan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Transfagarasan
Transfagarasan
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pregăteşte un proiect de modernizare a celui mai frumos drum din lume.

  Un anunţ publicat pe SEAP arată că CNAIR a iniţiat o licitaţie cu privire la elaborarea unui studiu de fezabilitate şi proiect tehnic privind reabilitarea / modernizarea DN 7C km 44+000 - km 117+000+Transfăgărăşan. Valoarea estimată a contractului pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic privind reabilitarea Transfăgăraşanului este de circa 5 milioane lei, fără TVA, iar durata acestuia este de 26 de luni. Conform legii, va fi organiza licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preţ.

Companiile aşteptate până pe 2 iulie

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 iulie, iar data limită de evaluare a ofertelor 28 decembrie., conform Capital.ro 

În perioada 2015-2016, fosta conducere a Companiei de Drumuri anunţa intenţia menţinerii Transfăgăraşanului deschis tot anul.

Trasnfăgărăşanul se bucură de o recunoaştere internaţională, ca fiind cel mai frumos drum din lume. Această etichetă a fost pusă de echipa emisiunii „Top Gear”, una dintre cele mai bine cotate pe segmentul auto.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel