CNAIR: Pericol. Se lucrează - VIDEO SPECTACULOS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Transalpina
Transalpina

Echipele CNAIR încă lucrează pe Transalpina pentru ca şoseaua să se poată deschide circulaţiei rutiere. După ce în săptămânile care au trecut s-a curăţat carosabilul de zăpadă, acum se caută soluţii pentru troienele care au rămas pe marginea şoselei şi reprezintă un risc pentru şoferi.

Abia după ce se va rezolva şi această problemă, oficialităţile vor avansa şi o dată certă pentru redeschiderea acestei şosele care atrage, mai ales pe timp de vară, zeci de mii de turişti prin spectaculozitatea peisajelor de pe traseu. Transalpina şi Transfăgărăşan sunt, de altfel, cele mai înalte dar şi cele mai spectaculoase drumuri din ţară.

"Pe Transalpina, sector Rânca - Obârșia Lotrului, există riscul ca zăpada și pietrele de pe versanți să cadă pe drum. În perioada urmatoare SDN Târgu Jiu, Poliția Rutieră și Salvamont vor merge pe drum pentru a constata situația și se va lua o decizie cu privire la data deschiderii. In momentul de față se lucarează la indicatoarele rutiere și la parapete", anunţă reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel