CNA interzice spotul ColonHelp. Află cum s-a încălcat legea - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Spotul ColonHelp a fost interzis de CNA pentru că suplimentul alimentar este recomandat de Simona Bălănescu, prezentatoarea emisiunii ”Trăieşte sănătos!“, de pe Antena 2.

Legislaţia audiovizuală interzice difuzarea de publicitate la suplimente alimentare recomandate de “personalităţi ale vieţii publice”.

Aceasta nu este singura încălcare a legii a celor de la ColonHelp. De Ce News a atras atenția asupra numeroaselor indicații medicale pe care le folosește suplimentul alimentar ColonHelp, care încalcă atât normele românești, cât și pe cele europene.

„Vă simţiţi obosit tot timpul? Iritabilitate, insomnii sau migrene? Munca de birou vă obligă să duceţi o viaţă sedentară? Aveţi câteva kilograme în plus şi abdomen proeminent? Aveţi probleme de tranzit intestinal? Suferiţi de constipaţie, colon iritabil, hemoroizi sau alte tulburări ale sistemului digestiv? Aveţi balonări frecvente? Refluxul gastroesofagian vă chinuie după mese? Probleme cu glicemia sau colesterolul? Ficat obosit? Aveţi răceli frecvente sau alergii? V-aţi gândit că imunitatea a scăzut? Părul şi pielea parcă şi-au pierdut strălucirea? Vă doriți să fiți mai sănătos? Dacă aveţi una sau mai multe dintre aceste probleme de sănătate, atunci cu siguranţă trebuie să vă detoxifiați organismul”. Acestea sunt recomadările cu care este promovat suplimentul alimentar ColonHelp. În numai câteva fraze, producătorul a încălcat toate prevederile legii, care include și sancțiuni.

Citește și:

Producătorii de suplimente alimentare nu mai pot folosi indicaţii medicale. Află aici cum ColonHelp încalcă legea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel