CM 2018: Brazilia, sărbătoare în stil tradiţional. Ce şi-a permis antrenorul
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Brazilia. foto: facebook / @fifaworldcup
Brazilia. foto: facebook / @fifaworldcup
Selecţionerul Braziliei a sărbătorit cu caipirinha calificarea în optimile de finală la CM 2018.

Tite, selecţioner Brazilia, a sărbătorit cu caipirinha (băutura tradiţională braziliană - n.red.) calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, după victoria cu 2-0 în faţa Serbiei, miercuri seara la Moscova, în ultima etapă din Grupa E a competiţiei.

"În această seară îmi voi permite o caipirinha, doar una singură", a declarat Tite. "Această echipă a generat mari aşteptări pentru că şi-a dominat adversarii în preliminariile mondiale şi în meciurile amicale, însă Cupa Mondială reprezintă un nou start, un ciclu proaspăt", a adăugat el.

Antrenorul naţionalei "Canarinha" şi-a lăudat totodată elevii pentru modul în care au făcut faţă imensei presiuni de a reprezenta Brazilia la Cupa Mondială. "Ai nevoie de o echipă care să reziste mental, care este echilibrată şi care are piese de schimb (înlocuitori) pentru momentele importante. Dacă jucătorii noştri nu erau pregătiţi corespunzător, nu ne-am fi descurcat aşa de bine", a precizat Tite.

Brazilia a avut un debut ezitant la CM 2018, fiind ţinută în şah de Elveţia (1-1), iar apoi a învins greu Costa Rica (2-0), cu două goluri marcate în prelungiri, terminând pe primul loc în grupă graţie succesului în faţa Serbiei (2-0). În optimi, brazilienii vor înfrunta echipa Mexicului.

Vezi şi: Brazilia - Serbia, rezultat final. Se mai cunoaște un meci din optimi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel