Emil Boc la DIICOT. Răsturnare de situaţie. Eroarea Direcţiei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Emil Boc
Emil Boc
Emil Boc susţine că nu a fost citat de DIICOT pentru a fi audiat în dosarul medicului Mihai Lucan.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, afirmă că nu a fost citat de DIICOT pentru a fi audiat în dosarul în care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare.

"Cu privire la informaţiile apărute în media centrală referitoare la citarea primarului Emil Boc de către DIICOT Bucureşti, vă comunicăm mai jos declaraţia oficiala a domnului primar, Emil Boc: Nu am primit nicio citaţie din partea DIICOT", a transmis Biroul de presă al Primăriei Cluj-Napoca.

Afirmaţia vine ca urmare a unor declaraţii făcute, miercuri, de deputatul USR Emanuel Ungureanu, după o vizită la sediul DIICOT. Parlamentarul clujean a afirmat, miercuri, că Emil Boc l-a ajutat pe Mihai Lucan cu o concesiune pentru clinica privată Lukmed.

INFORMARE DIICOT de joi:

"Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, au fost citaţi joi la sediul DIICOT pentru a fi audiaţi în dosarul în care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare, însă cei doi nu s-au prezentat deoarece citaţiile nu au ajuns la timp, iar procurorul de caz a decis ca audierea acestora să fie reprogramată." relatează Agerpres.

Ungureanu a mai susţinut că a făcut o sesizare pentru anchetarea lui Emil Boc, dar şi a fostului primar al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar.

Medicul Mihai Lucan este cercetat de DIICOT într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei, el fiind suspectat că a transferat ilegal la clinica sa privată aparatură ce aparţinea Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel