Suspiciuni în Sighetul Marmaţiei:instalaţii de gaz improvizate și diletantism la intervenție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
club deschidere
club deschidere

Presa locală susține că firma care distribuie gazul în zona unde se află clubul Eufobia, din Sighetul Marmației, aparţine lui Costin Berevoianu, unul dintre consilierii lui Sorin Oprescu. E-on aduce gazul metan în oraș, dar distribuția se face printr-o serie de concesionari, care au privatizat rețeaua de gaze a municipalității. Firma Berg Sistem, care are sediul social într-un apartament din Bucureşti, a câştigat, iar reprezentantul acesteia se numără printe victimele celei de-a doua deflagrații.

Clubul din Sighetul Marmaţiei, la care s-au petrecut două explozii şi au fost rănite 16 persoane, are o reputație dubioasă, printre locatarii din cartier, susţin cei din presa locală. Investigaţiile făcute de-a lungul timpului arată că în oraș furturile de gaz şi instalaţiile improvizate sunt la ordinea zilei. Dovadă stau şi cele peste 140 de plângeri făcute de E-On gaz către Poliţie. Firma reclamă că i se fură gaze din conductă, prin branșamente ilegale.

Una dintre ipotezele avansate în urma tragediei de aseară a fost că în clădirea clubului era o instalaţie de gaz  improvizată. Viceprimarul din Sighetul Marmaţiei susţine localul nu era branşat la reţeaua centralizată, fiind încălzit cu aparatele de aer condiționat.

Presa locală anunţă şi faptul că în acest club se întâlneau interlopii din zonă, dar întâmplarea face ca victimele primei explozii să fie doar fete, cu vârste între 16-23 de ani. Medivii susțin că unele dintre ele vor rămâne cu sechele și cicatrici pe față, dar viața nu le e pusă în pericol.

Mai gravă este starea unui notar, al cărui birou din clădire era alimentat cu gaz metan și care a intrat odată cu anchetatorii, fiind rănit de a doua explozie.

Citeşte şi:

16 persoane rănite în urma unei duble explozii într-un club din Sighetu Marmaţiei

Cinci dintre fetele rănite în prima explozie de la Shighetu Marmaţiei sunt în stare gravă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel