Clubul brazilian Flamengo renunţă la achiziţionarea atacantului italian Mario Balotelli
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Clubul brazilian Flamengo a anunţat joi seara că a întrerupt negocierile privind transferul atacantului italian Mario Balotelli, aflat fără echipă de la finalul contractului cu Olympique Marseille, scrie AFP.

'Clubul Flamengo, sportivul Mario Balotelli şi reprezentanţii săi au decis de comun acord, după două zile de discuţii cordiale la Monaco, să pună capăt negocierilor privind un posibil transfer al fotbalistului, se arată într-un comunicat al grupării sud-americane. Presa italiană speculează că internaţionalul Balotelli (29 ani, 36 selecţii) este pe punctul de a semna un contract pe trei ani cu Brescia, recent promovată în Serie A.

La începutul lunii, Rodolfo Landim, preşedintele clubului Flamengo, anunţa că ar fi interesat de aducerea lui Balotelli. Atacantul italian, care a jucat cu naţionala Italiei în Brazilia la Cupa Confederaţiilor din 2013 şi apoi la Cupa Mondială din 2014, nu şi-a ascuns niciodată fascinaţia pentru ţara fotbalului. Flamengo a fost foarte prezentă în ultimele luni pe piaţa transferurilor, repatriindu-i pe experimentaţii Rafinha (ex-Bayern Munchen) şi Filipe Luis (ex-Atletico Madrid). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel