Clotilde Armand s-a îmbrăcat în pompier, în timpul incendiului, ca să dea declarații presei. ”Ați atins culmea penibilului”
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand
Clotilde Armand a reuşit să îşi atragă din nou critici vehemente după ce s-a îmbrăcat în pompier pentru a da declaraţii presei. 

Cel care a luat-o în colimator şi i-a cerut chiar demisia este Daniel Ciungu, consilier local PNL în sectorul 1. 

"Când pompierii sunt în misiune și au un foc imens de stins ce faci tu ca primar?

Te duci să te bagi în seamă, să îi ții din munca lor și să le iei echipamentul personal necesar luptei contra focului ca să dai tu declarații la presă?!! What?!

Dați-vă doamnă demisia! Ați atins culmea penibilului!

P.S. E tragi comic că sunteți invizibilă sectorului pentru că nu primiți nicio audiență și nu discutați cu nimeni, dar vă așteptați să vă recunoască lumea reală din sector, nu trolii plătiți din online", a scris Daniel Ciungu pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Incendiu la un bloc din Sectorul 1. Clotilde Armand a ajuns la locul deflagrației: Cei care au emis autorizațiile de construcție trebuie să plătească

Nu doar liberalii o critică pe Armand, ci şi foştii colegi. Un fost candidat al USR PLUS la localele din 2020 o acuză de "incapacitate organizatorică"

AI PUTEA FI INTERESAT ŞI DE Clotilde Armand, manevră de imagine cu tichetul anticriză de 1.000 lei

Iulian Hatmanu, fost candidat la Consiliul Local Sector 1 din partea USR-PLUS în 2020, lansează critici dure la adresa primarului Clotilde Armand, după ce aceasta a anunţat că va da 1000 lei fiecărui cetăţean al sectorului în această iarnă. 

"Ați auzit că Clotilde Armand vrea să-i dea 1000 lei lui Becali. Nu numai lui, vrea să dea 1000 lei fiecărui cetățean al Sectorului 1.

Din păcate, nu este o glumă. Este o găselniță de a-și face cunoscute problemele cu care se confruntă ea in sector. Acești bani cu care momește atenția nu vor fi dați niciodată pentru că încalcă legea 273/2006 a bugetului public.

Art. 15: Prin politicile bugetare locale se poate realiza ajutorarea unităților administrativ-teritoriale, precum şi a persoanelor fizice aflate în situație de extremă dificultate, prin alocarea de sume din fondul de rezervă bugetară constituit în bugetul local.

Nu toți cetățenii sectorului 1 sunt in extremă dificultate. Ba unii sunt bine merci multimilionari. Și nici suma propusă pentru distribuire nu este în fondul de rezervă bugetară. Suma vehiculată reprezintă aproximativ 25% din bugetul anual al Sectorului.

Prin propunerea făcută primarul Sectorului 1 nu face altceva decât să-și arate incapacitatea organizatorică și de gestionare a proiectelor mari. Este o metodă mercantilă de victimizare.

Știu foarte bine motivele invocate. Într-adevăr, în sectorul 1 PNL și PSD, prin circul făcut la ședințele de Consiliu Local încă de când exista colaborarea PNL USR, acționează împotriva dezvoltării sectorului. Revin totuși la primar și aștept răspunsul la două întrebări:

Știa că PNL sunt hoți atunci când a mers la ei pentru a obține susținerea candidaturii de primar?

Ce a promis că dă PNL-ului pentru susținere și ce a dat după ce a devenit primar?

Am senzația că furtuna culeasă acum este doar vântul semănat în 2020", a scris Iulian Hatmanu pe un grup de Facebook dedicat susţinătorilor REPER, partid rupt din USR-PLUS. CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel