Clotilde Armand, o nouă ”mutare” în Sectorul 1. Cititor DCNews: Parcările de reședință transformate în parcări cu plata pe oră
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Facebook Clotilde Armand
foto Facebook Clotilde Armand
Un cititor DCNews ne-a semnalat o nouă situație care provoacă revoltă în Sectorul 1. 

”O noutate care face și mai "ușoară" viața locuitorilor din sectorul 1 al Capitalei este inițierea transformării de către Primăria Dnei Armand - începând de ieri - a parcărilor de reședință în parcări cu plata pe oră!!! Plata, bineînțeles, imposibil de plătit pentru rezidenți. În condițiile acestea, unde ar trebui să-și parcheze aceștia mașinile? Mergeți pe str. Banu Manta și veți vedea panourile fixate de ieri pe stâlpi.” ne-a semnalat un cititor. 

O solicitare cu privire la această situație a fost trimisă către Primăria Sectorului 1. 

Cu privire la parcările din Sectorul 1 al Capitalei a existat un ping-pong continuu de la începutul acestui an. Pe de-o parte, a fost informația că parcarea se scumpește în sector, ajungând la 600 de lei pentru rezidenți, apoi scandalul dintre primarul Clotilde Armand și PNL cu privire la digitalizarea atribuirii locurilor de parcare, apoi oamenii s-au înghesuit la ADP Sector 1, pentru că ar fi primit un mail eronat în care erau anunțați că mai pot plăti locul de parcare doar până la 20 februarie (termenul real fiind 31 martie). 

De îndată ce vom primi răspunsul primăriei cu privire la modificarea semnalată de cititorul DCNews, îl vom pune la dispoziția cititorilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel