Clotilde Armand: Ce se întâmplă acum cu USR poate lăsa răni adânci și mult dezgust
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Clotilde Armand: Ce se întâmplă acum cu USR poate lăsa răni adânci și mult dezgust  /  Sursă foto: Facebook Clotilde Armand
Clotilde Armand: Ce se întâmplă acum cu USR poate lăsa răni adânci și mult dezgust / Sursă foto: Facebook Clotilde Armand
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, spune că actuala criză din USR trebuie să se sfârșească.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă că nimeni nu are de câştigat din "senzaţionalul unui aşa zis conflict politic intern", iar criza USR trebuie să se sfârşească deoarece "poate lăsa răni adânci şi mult dezgust celor care încă mai cred" în acest partid.

"USR trebuie să livreze performanţă administrativă, să demonstreze în primul rând la nivel local că poate transforma o primărie erodată de corupţie într-una performantă. Peste tot în teritoriu. De la sat până la oraş. Acesta este singurul program politic cunoscut de mine şi asumat de mine", a scris Clotilde Armand duminică, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Totodată, ea adaugă că "din lupta cu bâlciul şi senzaţionalul unui aşa zis conflict politic intern nimeni nu are de câştigat".

"Avem o responsabilitate imensă pe umerii noştri, nu mai avem timp de conflicte. 'Ce se întâmplă după ce acest episod se sfârşeşte? Cetăţenii unde sunt în tot acest episod?' Acestea sunt adevăratele întrebări. Pentru că altfel suntem doar într-o falsă luptă unde nu există nici un câştigător. Există doar învinşi. Ce se întâmplă acum cu USR poate lăsa răni adânci şi mult dezgust celor care încă mai cred în noi. Criza USR trebuie să sfârşească curând. Hai! #LaTreabă! Că avem multe de făcut", a mai transmis primarul Sectorului 1, în mesajul său, potrivit Agerpres.

Înregistrare din ședința USR. Adrian Ursu: Dacian Cioloș, contrazis de audio

Scandalul din USR este departe de final. Într-o şedinţă din această săptămână, preşedintele partidului, Dacian Cioloş, ar fi ameninţat că demisionează, dacă nu sunt acceptate propunerile sale de reformă.

Duminică seară, Adrian Ursu a difuzat o înregistrare audio cu Dacian Cioloș. „Breaking news! Avem înregistrarea din interiorul USR. Au dat-o în vileag chiar ei. Ce a spus Dacian Cioloș în ședință și ce a zis Dacian Cioloș după? E contrazis de înregistrare”, a spus Adrian Ursu, duminică seară, în cadrul unei ediții speciale.

Ulterior, la Antena 3 a fost difuzată înregistrarea audio cu Dacian Cioloș: „Eu îmi depun mandatul. Da, luni, dacă programul acesta nu este votat.... pentru că voi puteți să ziceți nu vrem să-l votăm, că nu scrie în statut, și eu nu pot să vă oblig. (...) Doar că atunci eu îmi asum consecințele și îmi prezint demisia.”

„Așadar, în această înregistrare audio, spune în mod repetat Dacian Cioloș că își depune luni, adică mâine, mandatul, că își dă demisia, dacă nu se face ce spune el, și anume să fie votat programul politic pe care unii ar fi vrut să-l dezbată, să-l amendeze, să aibă niște observații. (...) Acum vreo câteva ore, spunea că nu e adevărat, că nu a zis că-și depune mandatul”, a spus Adrian Ursu (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel