Clotilde Armand anunță o nouă TĂIERE: Le-am reziliat contractul. Se descurcă și cu 5 euro
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Clotilde Armand anunță, pe Facebook, o nouă tăiere. 

Clotilde Armand susține că existau abonamente personale de 75 de euro, pe care le-a transformat în 5 euro, fără a oferi alte explicații. 

”De ce este sănătoasă reorganizarea în administrația publică?Un mic exemplu: Înțeleg că doamnele și domnii de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1 aveau niște abonamente de telefon de vreo 75 € lunar. Vreo 25 de bucăți. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă și cu un abonament de 5€ lunar. În luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele. Reducem hemoragia banilor publici de peste tot.” a scris primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe Facebook. 

Val de reacții

Reacțiile nu au întârziat să apară. Iată o parte dintre ele: ”Ați economisit deci vreo 1750 de euro lunar. Probabil erau la Vodafone nu la Orange. Vreo scoală renovați de banii aia? Ca na, s-au redeschis școlile dacă ați aflat...”/ ”Populism ieftin, comunicare de duzină! Există posibilitatea că aceste abonamente să fi fost justificate, să fi fost de grup, atunci e alta situația. Iar în al doilea rând, chiar nu asta e mafia pe care o voiam decapitată la sectorul 1, și în general. Altele sunt prioritățile, nu abonamente de telefon.”/ ”Poate apucați în mandatul asta să mai și realizați ceva pentru sector nu doar vânătoare de vrăjitoare! Văd că postați doar răfuieli, aștept și proiecte, locuri de parcare, ceva străzi asfaltate!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel