Data actualizării:
Data publicării:

Clotilde Armand, acuzată că „sparge banul public”. Sectorul 1, plin de copaci uscați care pun în pericol viața oamenilor / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Daniel Ciungu
Sursă foto: Facebook Daniel Ciungu
Daniel Ciungu, consilier local PNL la Primăria Sectorului 1, o acuză pe Clotilde Armand că „sparge banul public”. Aflat în apropiere de Complexul Comercial Băneasa, acesta a filmat zeci de copaci uscați care se mișcă din rădăcină, punând în pericol viața pietonilor și mașinile.

„Cum sparge Clotilde Armand banul public? Uite așa, oameni buni, uite așa! 

Copacii uscați se mișcă cu totul din rădăcină. De un an de zile au fost plantați acești copaci. Suntem în spatele Complexului Comercial Băneasa. Vorbim de probabil 300-400 de copaci pe acest drum. Și mai sunt alte drumuri paralele aici care merg către nordul sectorului pline de copaci uscați, arși, plantați anul trecut în iunie la 35 de grade.

Astăzi sunt 32 de grade și sunt cu totul uscați. Asta înseamnă administrația Clotilde Armand. Banul public spart, minciună, minciună și iar minciună. Eu nu mai vreau așa ceva. Eu vreau ca banii cetățenilor Sectorului 1 să fie folosiți pentru cetățeni, nu aici în marginea Sectorului 1. Aici este doar trafic de mașini, sunt zone comerciale. Aici nu trebuiau sparte milioane de lei. Milioane de lei pentru acești copaci uscați”, a spus consilierul local PNL al Primăriei Sectorului 1.

Daniel Ciungu o acuză pe Clotilde Armand că a cheltuit peste 50 de milioane de lei pe spații verzi în Sectorul 1, însă, printre cartiere și blocuri nu s-a făcut nimic.

„Trebuia să meargă în cartiere, printre blocuri, acolo să facă spațiile verzi. Dar nu, e cel mai ușor să vii aici pe un bulevard uitat de lume, să plantezi niște copaci total uscați. Totul este uscat. 

De asemenea, pe Aviatorilor sunt bani sparți. Este a treia oară când plantează plante perene. Ar trebui să țină ani de zile aceste plante. De fapt, ea le schimbă la câteva luni. Doar anul acesta, în 2023, Clotilde Armand a cheltuit peste 50 de milioane de lei pe spații verzi în Sectorul 1. Vorbim doar de câteva bulevarde unde a plantat aceste panseluțe și cam atât.

În rest, oameni buni, uitați-vă ce este aici, milioane de lei sparte. Asta este administrația Armand!”, a mai adăugat Daniel Ciungu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel