Clotilde Armand a pierdut procesul împotriva ANI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei
Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR), a adus acuzații grave asupra sistemului judiciar, afirmând că judecătoarea din dosarul în care solicita anularea raportului ANI a fost schimbată fără nicio explicație, după ce anterior aceasta admisese toate cererile sale.

„Judecătoarea în dosarul în care solicit anularea raportului ANI și cer sesizarea Curții Constituționale a fost schimbată fără nicio motivare, fără niciun argument. O nouă judecătoare a preluat cazul și a respins cererea de a se pronunța pe sesizarea CCR și de a suspenda cauza până la soluționarea acesteia", a declarat Armand într-un comunicat remis presei.

Clotilde Armand a făcut referire la modul în care a fost gestionat dosarul său, menționând că judecătoarea anterioară ar fi tratat obiectiv cauza și a admis toate cererile sale.

Primarul Sectorului 1 a subliniat și un întreg scandal în Justiție legat de modificările operate în componența completelor de judecată, menționând deciziile arbitrare luate de Colegiul de Conducere al Curții de Apel București. Ea a acuzat lipsa de transparență în aceste decizii și susține că procesele importante au fost preluate de magistrați cu afiliere anti-reformistă în justiție.

În urma deciziei noului judecător de a respinge contestația sa împotriva raportului ANI, Clotilde Armand a anunțat că va face o plângere la Inspecția Judiciară pentru presupusele abateri juridice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel